Hei og hopp - vi har spist pizza 🌱

Tommi og hans foreldre har hentet enda et lass med ved og jeg har hørt Kim Larsen og vasket litt. Nå ser vi Voice Jr. - selv om jentene ikke er hjemme. Det er så koselig.

Det er rart når de ikke er hjemme, men heldigvis kommer de i morgen. Savner dem alltid når de ikke er her, uansett om de er i skolen eller andre steder. Jentene betyr alt, de følelser jeg har for dem kan nesten ikke beskrives med ord.

Kjærlighet.

Man kan også føle så sterkt for andre mennesker, men noen ganger så kan disse følelsene spille oss et "puss". Mange mennesker er utrustet med ekstra empati og sympati for andre, også kanskje fordi man har mange ting med seg i sin egen ryggsekk som gjør ens følelsesliv ekstra sårbart.

Disse emosjonelle menneskene blir derfor noen ekstra gode "lyttere" som lever seg stort inn i andres livshistorier og blir så følelsesmessig knyttet til disse menneskene at de blander litt rundt i egne følelser som: forelskelse, kjærlighet, empati og medmenneskelighet.

For følelser er vanskelig og hva er hva..? Man føler alle disse ting inni seg som faktisk kan misforstås. Og så vil man være så god og gi kjærlighet fra seg - når man egentlig bare burde gi omsorg og forståelse.

Komplisert ja, men jeg tror dere forstår ♥️

#love #nestekjærlighet #influencer #norsk #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma

Liker

Kommentarer

frodith
,
Ville bare komme innom med en klem fra Sverige 😃frodith.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Svenske Frodith - klemmer er gode ♥️ Du får en dansk tilbake!! 😉nouw.com/norsketankeridanmark
SofiaLissmyr
,
Vad mysigt att få vara lite ensamma ibland också! Har du haft en bra helg hitills? Kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
,
Ja det er jo faktisk så - og ja, det har vært det Sofia ♥️ Du er så god ♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229