Slik avslører barnas negler deg!?!

Jeg har alltid fått høre hjemmefra; "onga som e' sjiitat på halsen og som har lange nægla, Tonje - det sier mye"! Min mor pleide å si det.

Men hun sa aldri hva det betydde, og så ble hun syk og jeg var for liten til å forstå. Men nu forstår jeg, og heldigvis har jeg gjort det i en årrække.

Barn med lange negler, skitne negler - det sier nesten alt om hvordan du er som foreldre. (Ja!) Mødre som selv har lange, pene og velstelte negler og deres barn som skulle ha vært vasket og ordnet for ukesvis siden - dette er noe vi ser mye av i jobben min. Og det sier mye, og vi tolker på det. Klart vi gjør, for det sier mye om foreldrenes prioriteringer.

Oftere ser vi foreldre som heller ikke steller sine egne negler. Ukritisk til egen hygiene og ukritisk til barna, der er det større logikk. Mennesker som ikke har lært og ikke tenker over egen fremtoning. Uvidenhet. Den kan man ofte arbeide bedre med, enn barn som kommer fra velstand og opplysthet, med foreldre som ikke bryr seg.

Barnas negler avslører i mine øyne hvordan du er som foreldre, til en viss grad. Hvor mye du prioriterer ditt barn, rett og slett.

Nu vil vi se Vikings, det var andre tider og skitne negler var å forvente ♥️

Håper du har en god kveld.

#vikings #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #no #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #nouwblogger #nouw #blog #boots #influencer #kids #love #mom #familyfirst

Liker

Kommentarer

Jasmineee
Jasmineee,
Flott innlegg 😊
nouw.com/jasmineee
livetmitt93
livetmitt93,
Bra innlegg 😊
nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229