Sjokoladespiserens finger er ekstra tykk!!

God morgen 🌿

Jeg våknet til mange beskjeder på min messenger i dag, og jeg når ikke svare på alle faktisk. Altså, hvis det er noen "ekle" beskjeder så ryker de rett ut med det samme. Men det er for det meste mange koselige. Men, når jeg ikke når å svare, så lukker jeg litt for beskjeder der akkurat nå - dog, det er fortsatt mulig å skrive på bloggen hvis det er behov eller spørsmål.

Jeg får sjelden hat for tiden, så sjelden at jeg ble litt mistenksom her forleden dag. Men de er der jo, the haters, selvfølgelig er de det. Men som jeg har sagt tidligere, det er mest gøy å hate der man oppnår noe. Hos meg er det kanskje ikke så gøy.

De som sitter i egen sofa og gafler i seg av sjokolade og har det dårlig med seg selv, ingenting føleles bedre for dem (ikke alle selvfølgelig, det finnes snille sjokoladespisere) enn å peke finger på andre som tror de er noe. Ingen skal tro de er noe i deres verden, for alle skal helst ha det like dårlig som dem, helst enda værre!

Sjokoladespiserens finger er ekstra tykk, fordi det er nødvendig for han/henne å peke og påpeke andres "feil" for at de skal ha det "bedre" med seg selv - ekstra hardt. 

Fingeren er ikke nødvendigvis tykkere på grunn av sjokoladen, den er tykkere på grunn av selvhat - som skal nå ut til andre.

Og det er jo ikke kun sjokoladespiseren, det er generelt folk som brenner opp innvendig av sjalusi og misunnelse. Jeg kjenner et par som er hard ramt ihvertfall. Gjør du?

♥️

#shopping #nouwblogger #nouw #blog #boots #influencer #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #woman #skin #hat #haters #happy 

Liker

Kommentarer

Landligelykke
Landligelykke,
Fine deg! Ha en super tirsdag .
*Klem C
nouw.com/landligelykke
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Tusen takk og god morgen ♥️ Klem fra meg nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
theresebraathen,
Kjempe bra skrevet! ☺️
Jeg fikk en del hat på innlegget mitt i går, men valgte å ikke poste de faktisk. Håper du ellers har hatt en bra dag idag fine du <3
nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Tusen takk 💛 Gjorde du?! Det er bare noen mennesker som ikke kan la være 🙄 klem til deg nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229