Ser jeg tykk ut i denne?

Aftensmad eller middagsmat om du vil, vi venter ihvertfall og kokken holder på i køkkenet. Det har vært en ordentlig slappis - dag, og det har vært lekkert.

Senere skal vi se Jenter på Nrk super, det må være litt som Skam for de minste. Pluss Tommi og jeg, vi elsker den serien også. Det er hyggelig og ha funnet en serie vi kan se med jentene.

Apropos jenter og kvinner. Hva er det menn ikke liker med oss? Noen ganger tenker jeg det må være en hel del, andre ganger tenker jeg de er litt sjalu på oss. Men bekreftlese i form av utsagn som "ser jeg tykk ut i denne"?! Det orker de ikke!

De liker heller ikke uambisiøse og umodne kvinner, og heller ikke kvinner som er kranglete og manipulerende. Menn har mange preferanser, men jeg tenker litt - kanskje de skulle starte med seg selv. Menn generelt har masser av forbedringspotensiale. Ler, neida - vi er bare forskjellige, altså menn og kvinner.

💛

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #food #chef #children #childmodelling #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
du er så fin så <3nouw.com/livetmitt93
sweetwords
sweetwords,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229