Send haterne til meg!!

I disse tider når man leser så mye om mobbing på nettet og om alle disse stakkars menneskene som får gjennomgå for alt og ingenting. De som ønsker å mobbe, de kommer til å mobbe. De vil finne "feil" uansett, om det er feil farge på buksa eller håret, eller om man er for tykk eller tynn. Det blir aldri "riktig" for disse menneskene for de stimulerer seg selv med hat og vrede. Det gir dem et rush og det gir dem adrenalin - og ikke minst og det viktigste, så fjernet det fokus fra deres egne indre demoner.

Vi får aldri gjort noe med dem, men noen av dem finner selv fornuften gjennom livet. Heldigvis. Men vi kan ikke endre dem, vi kan kun endre hvordan vi mottar det de sender ut.

Som jeg pleier å si til jentene når de terger hverandre: Hva ønsker man å oppnå med å terge? Jo, en reaksjon. Og hvis man ikke får en reaksjon, hva skjer så? Jo, så stopper man å terge. Så er det jo ikke gøy.

Jeg har skrevet noe om dette før også, men jeg synes det er så uendelig viktig. Folk kan være så grove og når de har "kastet opp" så tenker de ikke mere over de, så har de fått sin forløsning. Og den som sitter tilbake er den med "oppkast" over hele seg og har mest lyst til å grine.

Jeg har fortsatt ikke fått en eneste hat - beskjed her inne, men tenker ofte at jeg kunne få noen og så kunne jeg skåne andre, for jeg har redskapene til å håndtere det. Det preller bare av. Men slik er det desværre ikke.

Kjærlighet til alle de fineste leserne i verden, de har jeg ❤️🐘

Liker

Kommentarer

Girls with no job
Girls with no job,
Har ikke fått noen "hatkommentarer" og det er vi selvfølgelig glad for. Viktigste er å stå i mot og ikke gi noen reaksjon.
Heia heia på de som tør å være seg selv <3 <3
girlswithnojob.blogg.no
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Det er jeg også glad for dere ikke har 💜💜🐘 Nemlig og heia dere to flotte også 😍 Klemmernouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
theresebraathen,
Jeg får hat på så og si alle sosiale medier, utenom på bloggen! Men det bare preller av som regel, det har på en måte blitt en vanesak! ☺️🥰nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Det visste jeg ikke, at det var så mye! Du har jo skrevet litt om det før.. Godt den fine bloggen din får være i fred!! 🧡nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229