God morgen, søtinger🍍

Denne damen er ganske så trøtt i dag, men jeg skal et par ting som er litt viktige, så da var det bare å komme seg opp. Det var nemlig 4 tisseturer i natt, opp og ned alle trappene er like langt. Så blir jo mamma'n litt slips dagen etter. Men jeg smiler da allikevel.

Jeg måtte le i går der jeg sto i min beste belysning og knipset selfier av meg selv, da jeg ikke hadde sett at min kjære mann sto på utsiden og kikket inn - lo og ristet på hodet av kona si som ikke oppdaget noe!?

Selfier er kommet for å bli, og den dagen er rik nok og villig til å ha et foto crew som kan ta bilder av meg hver gang jeg skal poste et innlegg - ja da er selfie - helvete over. Det vil si aldri. Ikke for det, så helvete er det heller ikke. Ler!

Tar du mange selfies?

Klem fra tullete Tonje 💛

Liker

Kommentarer

Marit
,
Nesten alle de bildene jeg har av meg selv er selfier. 😃 Så sånn er det med den saken. Men mange .... nei, ikke så veldig. Liker ikke helt å bli foreviget jeg. Og om mannen ser det så synes han jeg er skikkelig fjortis!www.midlivskrise.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Hehe.. Det synes min mann jeg er også 🙈 Man noen skal man da ta en gang i mellom 🤭😘nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
,
Fint bilde! ☺️ ja jeg har en del selfies i løpet av en dag ☺️ Hehe veldig glad i å ta bilder av meg selv 💞 Stor klem til deg nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Det er jeg også 🙈❤️ Og takk 😘😍 Stor klem til deg! nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229