God morgen, fininger 🍓

Vi har beveget oss ned i stua med dyner og serie - Cardinal. Tommi har sovnet igen og jeg gyver løs på koffein og bananer. I dag skal jeg jo ikke spise usunt mere, men som mange av dere vet så har jeg en dag om uka hvor jeg spiser alt det usunne jeg orker. "Spise - usunt - dag", kaller jeg det. Og dette har jeg praktisert siden jeg var 24 år gammel.

På disse dagene "får jeg lov" til å spise alt det jeg har lyst til, men det er jo selvfølgelig noen ting som går igjen og som jeg foretrekker.

I går startet dagen med rundstykker (med gode oster), det gjør den alltid hver lørdag. Så fikk vi kokosboller, kanelstang, sjokolade, is - og en kjempe-porsjon benløse fugler til kvelden. I mellom slagene spiser jeg brød og kjøttpålegg, hvis ikke blir jeg slapp. Ler. Jeg kan ikke leve av bare rundstykker.

I går spiste jeg egentlig ikke så mye som jeg bruker, og det var nok fordi vi var på farta hele dagen. Men det jeg ikke kan unnvære på disse dagene er kaker! Elsker kaker.

❤️

Hva skal du i dag?

#food #blogg #blogger #danmark #norge #influencer #foodporn #weekend #family

#bilderfrapinterest

Liker

Kommentarer

livetmitt93
,
Flott innlegg 😊nouw.com/livetmitt93
theresebraathen
,
Så mye godt du spiser på disse usunne lørdagene dine 😁 Hehe I går koste jeg meg med kjeks, svin indrefilet, ris og slike ting ☺️ også brukte jeg lørdagen min med gode venner og litt av lørdagen sammen med mamman min 😁 nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Ja, lørdagene skal det gomles. Men du har også fått god lørdagsmat da 😘 Og hørtes ut som du generelt har hatt det veldig koselig ❤️ Klem nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229