Rynkekrem for fattige - tips!

Opp og hopp og god morgen 🍍

Tommi og jeg ligger sammenkrøllet i sofaen, i dag er den store praktiske - dagen. Noe så kjedelig altså, jeg behøver veldig mye koffein og frukt for å motiveres til dette.

Vel, slik er det jo. Men, noe annet - da jeg begynte å blogge på blogg.no skrev jeg et innlegg om billig rynkekrem. Et av mine første innlegg tror jeg.

Det er jo ingen hemmelighet at hvis du skal ha en krem som (du tror) "virkelig virker", så skal du betale mange penger. Og det er faktisk litt ymse om de virker eller ikke.

Så jeg gikk igang med å google lidt og kom frem til det virkestoff som er i kremene, som kan dokumenteres at virker: A vitamin. Det er åpenbart strenge restriksjoner om hvor mange % A vitamin de må bruke og noen forums mente faktisk, jo mere de hadde "fått tillatelse" til å bruke, desto dyrere ble kremene. Men dette aner jeg ikke om stemmer.

Så gikk jeg inn på en tilfeldig side på nettet, bestilte denne lille krukken med en slags "olje" til 43 kroner og blandet i en billig krem.

Det er fantastisk. Jeg sier det bare. Min hud har aldri vært den samme, det gir den fineste glød og man kan virkelig merke den jobber i huden.

Dagens tips!

Bruker du antiage krem?

#antiage

💛

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Kjempe godt tips! 😊 Nei bruker ikke sånn krem ennå, men burde nok bruke det! 😊 Klem <3 nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Tusen takk ❤️ Du er så ung og fin ennå vettu 💕nouw.com/norsketankeridanmark
frodith
frodith,
Jeg bruker lite kremer 😊 Har på bittelitt ansiktskrem om jeg akkurat har dusjet. Blir ikke særlig tørr. Har en billig nivea -krem. 😃 Begynte ikke med kremer før langt oppe i 30-årene. Huden min ordner seg for det meste selv 😊 frodith.blogg.no
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Det er også det beste hvis man lar huden ordne opp selv ❤️😉nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229