God kveld! Da har vi hatt spillekveld og nu ser vi Antboy, selv om det egentlig er natta. En gang i mellom må de små gjerne være oppe bittelitt lengre. Men ikke mye. Men den er snart ferdig.

Har dere ikke opplevd å være på trening og så har man bare en som er der "alltid" og som man undrer seg om "aldri" vasker seg? Det er en på vårt treningssenter som lukter virkelig forferdelig: 70 % rumpe og resterende er gamle armhuler. Det er meg en gåte hvordan enkelte folk ikke kan lukte seg selv og det er så intens at det faktisk er uutholdelig å være der. Har du en "lukter" på sitt senter - og kan man be de vaske seg? Den eneste grunnen til jeg ikke har, er fordi Tommi ikke ønsker det. Ler.

Og noe annet, er det bare meg som klør i huden for tiden - kan det være årstid-skifte? Jeg har aldri klødd så mye i hele mitt liv. Men ikke i rumpa. Blot til informasjon. Smiler.

❤️

Bildet er fra pinterest

#naked

Liker

Kommentarer

frodith
,
Klør som en gal hele vinteren jeg, men ikke i rumpa 😃frodtih.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Haha.. Da er vi to 😜nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
,
Sånt er så jævlig! Når jeg bodde hos mamma så tok jeg jo bussen for å komme meg overalt, å da var det en på bussen som luktet så sykt vondt, var sånn at man brakk seg om man måtte gå forbi, eller man eventuelt måtte sitte bak han. Helt jævlig var det :// 💛 nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Det kan jeg forestille meg og det er virkelig ekkelt når folk går rundt og lukter sånn!! 🙄❤️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229