Psykologen du ikke skal oppsøke!

Det å finne en god psykolog er nesten som å finne en god kjæreste. Satt på spissen. Jeg leste nettopp at folk får mere psykologhjelp enn noensinne, men det er akkurat som folk ikke får det bedre.

Folk tror at hvis de googler en psykolog, så tror de automatisk at denne autoriserede personen vet hva den snakker om. Ikke alltid er det slik.

Man skal være like kritisk til psykologen som de kilder man bruker når man skal dokumentere sine metoder til en eksamen.

Hvis det er tale om unge psykologer, så gir det seg selv de taler ut fra boka og lite erfaring.

Hvis psykologen virkelig prøver å ha psykolog - looken, så tegner det heller ikke så godt. Behandlere som hviler i sin erfaring og kunnskap behøver ikke se ut som en psykolog. De har jo en litt "spesiell" fremtoning.

Det finnes også alternative behandlere. Her skal skal man også være meget oppmerksom. De som betaler for sine utdannelser og titulerer seg som ferdig terapeut to dager etter at de har startet på studiet. Her er det lurt å sjekke bakgrunn. Disse terapeuter er kjent for å selv ha store psykiske utfordringer og skryte på seg utdannelser de slettes ikke har. Ikke alle selvfølgelig.

Finn din psykolog via referanser, det er ofte det beste.

Og sist, hvis du har valgt en psykolog som virkelig holder med deg og nærmest tar parti - not so good heller, du vil ha en behandler som skubber deg fremover. Ikke en som hjelper deg med å grave hullet større. De finnes også, og dem er det mange av.

God dag fra meg ♥️

#weekend #influencer #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #nouwblogger #nouw #blog #boots #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
flott hund 😊nouw.com/livetmitt93
Vf
Vf,
Synd det ikke er noen anbefalinger og offentlig info om psykologer da.. for veldig vanskelig å vite hvem som har gode referanser. Er det annerledes i Dk?
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Jeg vet det, det er litt utfordrende og desverre samme greia her. Lurt å kjenne noen som kjenner noen 🥰♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229