Pimp my vagina

God fredag formiddag 🐑

Denne lille Tonje'n har akkurat kommet hjem fra jobb. Jeg har hatt en familiebehandling i dag og så dro jeg en tur forbi kontoret for å spise sammen med mine kollegaer etterpå. Og så helg. Jeg bruker alltid å ta en kort fredag på jobb, det gjør de fleste av oss behandlere. Så henter vi inn timene på et andet tidspunkt istedet for.

Vi fikk oss ellers en god snakk om hvor ofte det er "normalt" å ha sex, og det er selvfølgelig individuelt som alt annet. Men min kollega mente en undersøkelse hadde gitt et resultat på 2 ganger om måneden.

Veldig lite, konkluderte vi med alle sammen. Men noen tall trekker jo ned og andre opp i en undersøkelse. Hvilket ledet oss inn på undringen om menn vil ha mere sex enn kvinner? Og ikke minst, hva kunne "pimpe" kvinners sexlyst litt. Det er jo så sammensatt og kompleks, hva som gir og minsker lyst' i et forhold. Men nå er det jo slik at når man kommer i 40 åra, da får kvinner et gratis "pimp" av vagina'n. Kvinner hviler mere i seg selv her og det er dokumentert at kvinners sexliv blomstrer litt opp. Helt sant. Det er akkurat som kvinners ukontrollerte følelser forflytter seg til vagina når de blir 40.

Bare å glede seg 🖤

#sex #woman #weekend #influencer #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #over40women

Liker

Kommentarer

vestfrøken
vestfrøken,
2 ganger var ikke mye nei. Tror det ikke bare er kjønn, men individuelt. God helg <3
Jasmineee
Jasmineee,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229