Åh, Tonje altså.. Så kommer det noe man definitivt ikke skal snakke høyt om sikkert. Jeg må le litt for bildet passer bedre til en overskrift som:" Vi hadde en deilig dag på standen". Men nei du, jeg måtte kjøre på med noe pikk. Vel, jeg må jo snakke fra erfaring - og etter passerte 40 blir jeg gnellsur hvis jeg må unnvære begge deler.

Hvis jeg ikke får mat hver 3 time, så ramler humøret helt i bunn. Jeg kan nok holde humøret oppe litt lengre uten et ligg (ler), men dere skjønner sikkert greia. Og så blir jeg nødt til å sympatisere med alle de som lever i sexløse forhold + usundt kosthold hvor de spiser et kjempelass en gang om dagen, og så er det det!? Uker og måneder mellom sex - noen ganger år! Tenke seg så sur da?

Jada, kan du tenke - men man blir sur uten sex og mat det er jo opplagt. Mat kunne nok definitivt redde min "surhet" forterer enn sex, men på lang sikt ville jeg nok blitt en heks uten fysisk kjærlighet.

♥️

#sex #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #weekend #influencer #inspiration #fashion

Liker

Kommentarer

Emmaengstrom
,
Haha åh, ibland är verkligen inte humöret på topp! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
norsketankeridanmark
,
Haha.. Nei det er jo ikke alltid det 🙈💛 Klem til deg og Natti natt 🌾nouw.com/norsketankeridanmark
livetmitt93
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229