Penger har ingen stil!

God ettermiddag 🌿 🐦

Det er en deilig høstdag, høsten er faktisk en favoritt hos meg. Alle de fine farger, den rå lufta som kan merkes i lungene og ikke minst klærne.

Jeg elsker å shoppe, mange kvinner gjør. Det er som balsam for min sjel, mest fordi det er noe som interesserer meg. Hvis jeg har en dårlig dag, så kan jeg dra på shopping - og jeg glemmer alt det dårlige. Det er ikke shoppingen i seg selv, det er mitt interessefelt som blir stimulert. Pulsen kommer opp og fokus flyttes. Enkelt og greit.

Jeg har hatt så mye tøy, så mye at det nesten er skammelig. Ikke fordi jeg har hatt det mye dårlig - ler, men fordi det er min interesse og jeg elsker å gjøre meg fin. Jeg elsker å gjøre jentene fine. Og jeg elsker å skille meg ut. Ikke fordi jeg vil være annerledes, men fordi jeg har en kunstnerhjerne som elsker det litt sjeldne og ekstreme.

Alltid har jeg fått ros for mitt tøy, alltid vil kollegaer og venner vite hvor "i alle dager" jeg har kjøpt det jeg har på meg. Og ofte er det billige klær, ikke alltid, men ofte. Da får jeg mere.

Folk hviler i moter og kjøper det andre kjøper, for så er de sikre på at det er godkjent. Mennesker er usikre og behøver å føle seg trygge på de valg de tar. Og de tror hvis det koser litt ekstra, så er det ekstra stas også. Ekstra anerkjennelse.

Slik ser jeg det ikke, for penger har ingen stil. Personlig stil kommer innenfra og kommer til utrykk i selvtillit. Mote og penger for meg er ikke en personlig stil, men personlighet derimot - da snakker vi.

Dette er selvfølgelig noe jeg overfører til jentene, altså selvtillit - så kommer den personlige stilen av seg selv. Og den er individuell.

❤️

Kjærlighet fra meg

#shopping #mallorca #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #weekend #influencer #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #copenhagen #fashion #family #kids #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
flotte jenter alle tre <3nouw.com/livetmitt93
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Tusen takk, kjære deg ♥️ nouw.com/norsketankeridanmark
sweetwords
sweetwords,
Så fina ni ärnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229