Nu, fri hasj i Danmark!

Da er en ny dag her 🌿

Jeg våknet unormalt tidlig, og det er typisk når jentene ikke er hjemme. Jeg kunne faktisk ha sovet en time mere. Nok om det, det er fredag og det er potensielt til sol. Jeg hopper i dusjen om litt.

Tommi kom hjem fra trening i går, og fortalte meg at nu hadde politikerne godtatt et 3 års prøveprosjek i København, med fri salg av hasj. Argumene er for å ta markedet tilbake fra kriminelle og rockere.

Misbrugsbehandleren i meg er ambivalent, men jeg er ikke meget for alkohol heller og synes det er hyklerisk at man har måttet selge alkohol og ikke hasj. Rus er rus, og alkoholrusen er virkelig noe svineri. Men en plass har man måtte sette grensen sikkert. Jeg synes personlig det hadde vært bedre med forbud av alkohol, snakk om et susbstans som volter store problemer.

De menneskene som har et "normalt" forbruk av alkohol, som nu vil velge å røyke, de kan jo nytte av dette. Hasj er jo ikke mere farlig enn alkohol. Man må ikke bli helt hyklerisk heller. Og de som vil misbruke, de vil alltid misbruke. Lovlig eller ei.

Hva synes du?

♥️

#drugs #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hoppas verkligen du fått en himla bra dag vännen! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229