God formiddag der ute 🌸

Det er mange mennesker som desverre ikke har opplevd å ha det godt, trygt og stabilt i sitt liv. De har rett og slett hatt en "kamp" fra de ble satt på denne jord og til dags dato.

Mennesker som ikke vet hva de skal gjøre hvis de fikk godhet og kjærlighet i sitt liv, for det ville oppleves som ustabilitet for dem. Det ville være noe fremmed som faktisk ville "sette dem litt ute av spill".

Man kan tenkte seg at det eneste man har vært god til og øvet til hele livet var fotball. Og man ble så god til det at man kom med på landslaget. Men pludselig så var det noen som sa: "Se her, nå skal du spille tennis istedet for"! Og så kan man ikke ikke finne ut av det mere, så skulle man forholde seg til noe helt nytt som man ikke ante opp/ned på.

Hvis man skal bytte ut hat og bitterhet med kjærlighet og sympati - så er veien lang å gå. Det er hele ens identitet og forståelse for livet som skal pilles fra hverandre for så å bygges opp igjen.

Hvis man relatererer til alle disse nett-haterne og man tenker at man ikke kan forstå hvordan andre mennesker kan være så onde?! Vel, jeg prøver å se logikken i det. Det gjør jeg med alt. De vet ikke bedre. Det blir nærmest litt synd på dem.

De har nok aldri "smakt sjokolade..." Og da aner de ikke hva det smaker - de søte ting og det å være snill og god.

Det er selvfølgelig fullstendig utilgivelig å være ond mot andre, men det ligger som regel en forklaring i det meste her i livet.

Hvis de ikke kan forstå bedre, vel så kan jeg. Husk, vi kan aldri endre på andre - kun oss selv.

❤️

Liker

Kommentarer

livetmitt93
,
theresebraathen
,
Jeg er veldig enig i det du skriver for å si det sånn! 😁 Veldig sanne ord dette 💞😘nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Takk, Therese ❤️ Vi er så enige! 👌nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229