Drømmespørsmålet, nei ikke akkurat?! God morgen, forresten. For noen er det jo morgen enda, og akkurat her er det morgen i dag.

For litt siden kom jentene med ikke kun ett, men flere varianter av dette egentlig enkle og mest naturlige spørsmålet. Og så krøller tærne seg med det samme og man prøver seg på en "hehe, det kan vi jo ta litt senere" i håp om at det skulle gå i glemmeboka helt til man var mentalt forberedt til "neste gang". Men ikke denne dagen, nei. Og jeg følte jeg ble nødt til å gi dem en bedre forklaring enn hva jeg fikk en gang: "sex, det er noe med blomster og bier og sånn"?! Ok takk, hr. Naturfaglærer.

Så jeg gikk i gang med den mest barnevennlige forklaringen jeg kunne finne, men spørgsmålene fortsatt bare. Og mine tær var nå så krøllet sammen at jeg kunne merke mine negler på undersiden av foten. Men så, plutselig kom jeg i tanke om at det må da være videoer som er laget for dette. Og nemlig, hva skal man gjøre uten YouTube. Og så ble de stille.. Helt til de har glemt det igjen sikkert.

Men så må vi jo bare se den igen. Smiler.

Har du tatt den store snakken?

Bildet er fra pinterest

🐝

Liker

Kommentarer

Toivosdatter
,
Det er lenge siden vi hadde det. Til fosterbarna. De hadde et helt forvridd syn på dette. vi får vel snart noen spørsmål igjen. Av noen barnebarn :Onouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
,
Ja, dere får nok noen spørgsmål igjen, men jeg tror ikke du krøller tær for det 🙈💕nouw.com/norsketankeridanmark
Toivosdatter
,
Krøller bare tær når noe er godt. Ha ha 😉nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
,
Hehe.. Herlig 🤭😉nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
,
Nei den prater har jeg aldri hatt før, noe jeg er veldig glad for sånn sett! 😊 hehe men syns du er flink jeg! 😊 Klem <3 nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Hehe.. Skal du også være glad for 🙈 Takk, du er så snill og god ❤️ Klem til deg 💕nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229