Et annonsesamarbeid med Ellos

Hei, fine mennesker 🌵

Det nærmer seg tid for å rydde ut av huset vi bor i. Vi synes det er fint å være litt i forkjøpet med å kaste alt som kastes kan, slik at det er plass for Tonje til å kjøpe nytt. Tommi synes jeg kjøper alt for mye og jeg synes at jeg kjøper litt for lite. Ihvertfall ifølge lysten.

Ellos har fått noen nyheter som gjorde at jeg fikk høy puls, og det har jeg aldri fått av et kjøkkenhåndkle før - men det fikk jeg for jeg elsker fargene. Du finner dem her.

Og enda flere "drømmende" sengesett også, og bildene er så inspirerende i seg selv at jeg får masse ideer til hvordan vi skal innrede det nye huset. Du finner sengesettet her.

Noe jeg ble litt småforelsket i var faktisk gardinene - og det er første gang det skjer i hele mitt voksne liv. Jeg er ikke henne - som - liker - gardiner. For det gjør jeg ikke, men her er både fargen og fornemmelsen riktig, så disse skal vi ha på soveværelset. Du finner dem her.

Ullteppet snakker for seg selv, det er et must have og det fine med ulltepper er at de er litt selvrensende ved flekker. Som annet ull. Smiler.

Til sist så klarte jeg selvfølgelig å finne enda en gull - lampe, og den ble jeg også helt forelsket i. Det er vanskelig å velge, men en gang i mellom er det faktisk ok med luksusproblemer også. Her er lampen.

Noen av dere vet at jeg har interiørmagasiner for flere tusen kroner her hjemme, jeg har flyttet dem med meg fra land til land - der jeg har bodd. Men noen ganger er det fint å finne inspirasjon på nettet også. Og ikke minst en fin mulighet til å kjøpe litt nytt. Klikk her for å komme til Ellos home sin hjemmeside og du kan bruke rabattkode på 30% på din dyreste vare til ordinær pris: 395438 (gjelder hele juni).

💛

#Ellosfeatured #Elloshome #Ellosofficial @Ellosofficial #blogg #norskebloggere #danskebloggere #blog #interior #inspiration #collab #woman #influencer #influenser

Liker

Kommentarer

liinesv
,
Kjempefine ting 😊 Elsker fargene! For et kjekt samarbeid 😃 nouw.com/liinesv
norsketankeridanmark
,
Ja, ikke sant - ikke det dummeste sammarbeid og elsker også fargene 🧡nouw.com/norsketankeridanmark
JuliaVNMelin
,
Åh,så fina saker <3nouw.com/juliavnmelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229