Mine jenter skal aldri date badboys!!

God morgen 🌿

Noen av dere vet jeg har hatt en litt "forkjærlighet" for badboys, men etter noe refleksjon ble jeg nok klokere på at det var adhd gutta som trigget meg, på en positiv måte. Og hvorfor, fordi min hjerne liker action og stimuli og min oppvekst har ikke vært den mest forutsigbare - ergo, så søker man det man kjenner best: "Utrygghet".

Jeg har jo heldigvis klart å oppdra meg selv, og ikke minst fylle de huller som har vært i mitt liv, som gjør at jeg i dag søker ro fremfor uro. Og derfor også er godt rustet til å hjelpe andre, som jeg gjør til daglig.

Mine jenter har andre forusetninger for å velge kjærester enn meg, selv om jeg ønsker de skal velge fra hjertet og ikke minst et ønske om stabilitet som jeg etterstreber å gi dem - så kan det jo være de velger de spennende gutta uansett.

Jeg kan godt ønske de aldri skal date badboys for jeg vet hvad det innebærer, samtidig som jeg også vet at til syvende og sist skal de ha lov til å velge selv.

Badboys er faktisk ikke så ille, tross stigmatiserende "titel". Det finnes mange menn der ute som er mye verre.

♥️

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #men #husbandandwife #ageperfect #inspiration #fashion #influencer #dansk

Liker

Kommentarer

Paulinasjoberg
Paulinasjoberg,
livetmitt93
livetmitt93,
fine katten 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229