Menn er tapere og kvinner er psykisk syke

Homeland snurrer fortsatt og jeg tror vi snart skal bevege oss fra stua til soverommet for en ny sessong. Vi har forøvrig vært på en halv - lang tur med Ulla i mørket. Litt vått ute, men deilig temperatur. Alltid koselig med kjærestetur og kikke inn av folks vinduer. Utrolig hvor mange som bare sitter foran tv'n og glor faktisk.

Vel, i Homeland kunne de akkurat "fortelle meg" at oss kvinner alltid er litt redd' for at våre menn er noen tapere, og at menn alltid er litt redd' for at oss kvinner er psykisk syke.

Og er det ikke litt slik da, satt på spissen og sett i bakspeilet mht gamle samtaler med venninner?! Og ikke minst kammerater.

Det bunner nok litt i at vi er så forskjellige, menn og kvinner, i den forstand at kvinner ofte synes menn er konfliktsky' og menn synes oss kvinner er hysteriske.

Egentlig er vi bare menn og kvinner, på godt og vondt med våre særegenheter.

Utrolig hvor dårlig match menn og kvinner er, sånn personlighetsmessig. Egentlig. Godt jeg har funnet et unikum av en mann, som forstår å forstå seg på kvinner.

♥️

#men #husbandandwife #ageperfect #agepositive #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #nouwblogger #nouw #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #friends #haters #blogger #bbloggers #bloggerstribe #bloggers

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229