God morgen fra - 5 grader ❄️

Dette er jo Danmark, vi er ikke vant til kulde som i Norge.

Jentene fikk to par strømpebukser på i dag, de tar jo ikke dress på i friminuttene - de henger der bare til pynt. Men muligheten skal jo være der.

Tommi er fortsatt litt syk, men på bedringens vei og jeg er snart på vei i dusjen. Vi har noen praktiske ting som skal ordnes. Ut over dette så skal vi se håndball senere. Spise fredagssnop og se X factor. Fredag når den er best.

Jo sminke, meg og sminke. Jeg kan godt klare meg fullstendig uten sminke bortsett fra en ting: mascara!

Da jeg var 10 år ble min mor syk og kom ikke hjem mere. Fra den dag av har jeg brukt mascara. Nesten hver eneste dag. Mere en vane enn noe annet og jeg føler meg naken og utilpass uten. Selv om jeg vet jeg ikke burde.

Det har blitt bedre med årene, men det er ikke mange dager i løpet av et år jeg går uten sminke. Man gjør jo det man er mest komfortabel med, ikke?

Jeg tror dette bildet er et av få hvor jeg ikke har sminke på. Men så er det filter istedet for. Smiler.

Liker du å gå uten sminke?

💛

Liker

Kommentarer

Orkidedatter
,
Nydelige deg uansett, fordi du har en sjel og aura som gjør at du «lyser» opp etthvert sted du viser deg. øynene dine gnistrer og når smilehullene er så søte kan det ikke bli feil❤️Du er så vakker. Håret ditt er også nydelig.
Jeg skjønner hva du mener og forstår dette med maskara godt. Jeg sminker meg sjelden, men det er fordi øynene mine blir som utstående krepseøyne der de både blir helt jævlig å se på og vondt... huden min tåler også sminke dårlig, men av og til så sminker jeg meg, og så får jeg heller være inne i noen dager....jaja...
klem til nydelig deg både utenpå og innvendig❤️
orkidedatter.wordpress.com
norsketankeridanmark
,
Du altså ❤️🙈 Hva skal jeg si, kom hit så jeg kan klemme deg litt 💕😍 Du er alt for søt med meg, vet du det! Sagt det før og sier det igen, de heldige heldige mennesker som har deg i sitt liv - håper du vet hvor god du er. Husk å være god ved deg selv også ❤️ Tror du er fin med sminke også jeg da, tulleball! Vakre deg!!
Tuuusen takk for alle gode ord og ha den deiligste fredag!!! Klemmer fra meg
nouw.com/norsketankeridanmark
Vestfroken
,
Så trist det som skjedde når du var ti.. Du er fin uten sminke også! Jeg kan fint gå uten hjemme men skal jeg noe spesielt er vertfall noe basics greit! Jeg er heldig å ha litt naturli mørke lange vipper. Men liker jo best mascara om jeg skal ut. På skogstur alene kan jeg gå uten:-)www.vestfroken.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Takk, fineste deg ❤️🌺 Tenkte nok du hadde mørke fine vipper! Jeg har det definitivt best med mascara, men som du sier - på skogstur alene eller med hunden går det fint 🙈 Jah, det var ikke bare bare å være 10 og uten mamma, men har blitt så sterk da vettu. Smiler. God fredag til deg 🇧🇻🇩🇰 klem nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229