Me No lov' u! Altså!

God aften, kjære dere 🌿

Snakk om at dagen har gått fort. Det har skjedd noe hele tiden. Først var det jobb og kurs, så svømming og så loppemarked. Vi fant ikke de helt store diamanter, men vi fant litt småtterier.

Nå skal vi i seng, vel, jentene sover jo søtt allerede.

Jeg tenkte bare å minne dere på å følge min instagram: Norsketankeridanmark. Ellers så får jeg fortsatt en del "henvendelser" både på Messenger og Instagram. Det er litt blandet, og det er mange hyggelige mennesker der ute, og det er koselig. Jeg får heldigvis ikke så mye "æsj", men jeg får en hel del I love you meldinger. Og jeg har hverken tid eller lyst til å svare så mye på disse, men det er jo "søtt nok", men sånn i plenum kan jeg si at "I don't love you", altså.. Hehe.. Noen av dem fortsetter jo bare å fortelle meg at de "elsker" meg, selv om jeg ikke svarer. Og det skal de jo ha lov til. Men jeg må le litt.. Det er jo ikke andet for. Det kunne vært værre, det kunne vært hat - beskjeder.

Nu skal denne lille Tonje i seng, og sover nok rimelig fort. Jeg svarer på kommentarer her inne i morgen, for jeg er så trøtt i dag. Så det er ikke fordi jeg har glemt dere.

Nattaklem ❤️

#tattoo #weekend #danish #nouwblogger #influenser #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #man #hunk #husbandandwife #ageperfect #inspiration

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
en fin dag 😊nouw.com/livetmitt93
VeraxxLynn
VeraxxLynn,
Hehe, jeg drukner i «I love you, hello dear og you are so beautiful» på Insta av hva som ser ut til å være amerikanske marineoffiserer. Er jo ikke det vettu, men noen sleipinger som nesten ikke kan engelsk. Måtte bare teste ut en chat med en av dem, hihinouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Haha.. Ja de er så utrolige altså 🙈 😂 😂 nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229