Løse øyevipper og brystvorter med stilk

Sjallom 🤡

En stor og lekker, tidlig brunch, er inntatt da vi er litt på farta. Egg, pølser, skinke, skyr med mysli, ristet bolle med sjokoladepålegg og jule-te. Mor har gjort det godt, og det har barna også. De har spist mye.

Jeg synes alltid det er godt de har lidt ekstra i magen hvis vi skal noe. Det virker forebyggende på humøret, energien og ikke minst eventuelle diskusjoner fra baksetet.

Noe som ikke er mye et diskusjonstema mere, synes jeg ihvertfall, er om kvinner skal være naturlige eller ei. Og ikke minst hva menn liker og hvordan de ønsker oss kvinner skal se ut.

Verden er ved å finne ut at man bestemmer selv, og så lenge man føler seg fin, så er det samma faen hva naboen synes. Og det sier jeg amen til, selv om jeg slettes ikke er kristen. Ikke en liten smule engang.

Alle må gjøre seg selv til lags, eller laks eller hva som måtte være ønskelig. Og ikke minst, finne sin egen vei til Rom. Og veien og mulighetene er mange, og de individuelle for - forståelser om hva lykke er, er det enda flere av. Finger'n som peker bør og skal bare peke en vei - innad! Man kan ikke gjøre om på andre, kun seg selv (i fare for å gjenta meg selv...).

Men man har lov til å undre seg, det kan ingen ta ifra en. Man kan undre seg og spørre inn til til så mye man har lyst til, med mindre man får kontant tilbakemelding om at det ikke er ok. Så må man bare undre seg inni seg selv. Smiler.

Og det gjør vi jo, for vi er jo tenkende individer med forhåbentligvis en ok dose evne til å reflektere. Og ikke minst, respektere. Bom bom..

Da jeg var 10-11 år begynte jeg å bruke mascara, og jeg følte meg fin - men jeg følte meg ofte "falsk." Jeg har aldri brukt mye sminke, mest fordi det ikke har interessert meg og jeg har hatt litt for travelt med å komme "ut av døra" og over til neste prosjekt.

Da jeg ble større og fikk en enda større interesse for gutter (ler), følte jeg ofte at jeg "narret dem" med min mascara da det ikke var slik jeg så ut fra naturens side. Og jeg må faktisk le litt for meg selv, for når jeg tenker på hvor mye sminke, botox og plastisk kirurgi som blir brukt i dag - for å fremme noe som ikke engang er der, ja da har jeg nok skammet meg til ingen og lite nytte i mine unge år.

Jeg undrer meg virkelig noen ganger, over at man kan ønske å se ut som dukker?!

Mange unge, flotte jenter blir tryllet om til det ugjenkjennelige og jeg kan ikke la være med å undre meg (på nytt) om vi blir mere og mere amerikaniserte - på alle måter?!

Hvis jeg skal ha lov til å undre meg en siste gang, så er det også over hvorfor i alle dager man ønsker nip lift, hvis det selvfølgelig ikke er "nødvendig" for den fysiske og mentale tilstand, fordi en d - cup gir mere "glede" og ikke minst kan kompensere for et ødelagt selvbilde...? Og en kontra - undring må jo være, at all plastisk kirurgi muligvis skal kompensere for dårlig selvtillit?

Men igjen, er det slik da? Kan man ikke ha lov til å føle seg enda finere ved å pynte litt på "sannheten?" Er det ikke derfor jeg trener også, for å føle meg enda finere enn hva jeg i utgangspunktet gjør...?

Jeg vil ikke umiddelbart si jeg har er lavt selvbilde, jeg har faktisk litt for høyt vil noen si. Og det er akkurat det, noen vil si ditt og andre vil si datt. Og det eneste som er 100% sikkert, er at akkurat det kommer vi aldri til å kunne endre på. Vi kan kun endre på, hvordan vi mottar det. Og et godt bud er å gi faen!

Kyss fra henne foran flammene 💜🔥

#silicone #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #makeup #fake #bildeterfrapinterest

Liker

Kommentarer