Lokal penis søkes

-dårlige nyheter -

Her ligger jeg, som et sofa - dyr, og tenker at det blir mitt "nye sted" i de neste 4 ukene. Ja, for slik ser det faktisk ut akkurat nå. Nu når jeg hadde tenkt meg å gjenåpne Tinder for å finne en liten flørt.

Jeg er slettes ikke interesseret i å finne ektemann nummer 3, men en liten/stor venn i ny og ne ville jo ikke være å forakte. Men nå har det seg slik, at alle som ikke kommer fra Vesthimmerlands kommune, kommer til å forakte meg i en stund fremover. Enten de vil eller ikke. Jeg må ikke forlate kommunen, og ingen må komme her til med mindre nøden er stor. Og det er jo selvfølgelig relativt, hvor stor nøden er, men det er ikke sikkert statsministeren og jeg deler samme oppfatning av det.

Åpenbart så har jeg "valgt" å geografisk plassere meg i mink - farmers - central, og det er pr. tidsrum lukket ned for både inngående og utgående trafikk av alle slag fra nu av.

Nedlukking og hjemmekontor, ingen treningssenter og restauranter/cafeer vil være åpne. Og selvfølgelig ingen intim kontakt, med mindre det er en lokal farmer som virker interessant. Og det har jeg ikke helt tro på, men man vet jo aldri.

Ok, litt tull er det og selvfølgelig finnes det vigtigere ting enn Tinder og puling akkurat nå, det kan vi lett bli enige om.

Covid - 19 er alvorlig, og jeg er da mere enn sikker på at vi kan se frem mot en nasjonal nedlukking om litt. Hvor skal dette ende?

❤️

#coronavirus #covid19 #corona #tinder #influencer #inspiration #woman

Liker

Kommentarer

Anonym
,

Syns jeg ser: en av de lokale famers legger ut på sin Tinder-profil. en lokal, tobeint lekker liten mink ønskes for hygge og samvær 😉 😊

Det MÅ jo bli full match??

Fra spøk til revolver, vi får nok alle innstille oss på litt "do-it-yourself"-opplegg den nærmeste tiden, dersom man ikke er så heldig å ha assistanse boende i huset fra før...

Ønsker deg en tilfredsstillende helg 😉

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,

Flire og ja, det hadde sikkert vært en match.. Virkelig pakket med mink og innavl i området, man får hjelpe seg selv - som du er inne på 🙈😉🙌😂

Ønsker deg det samme, for helga 🙈

Klem fra Tonje

nouw.com/norsketankeridanmark
VeraLynn
VeraLynn,

Du må nok vente nå, eller så blir det selvhjelp 😉 Så du bor der alle disse minkene har blir smittet?

nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,

Jah... Ork 🙈🥳 haha.. Må ikke forlate kommunen fra mandag 😳 Selvhjelp i lang tid.. 😅🙏

nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 173.208.190.162