God kveld 💜

To småttiser er lest for og sover nå søtt. Vi har lest Alice i eventyrland, den liker de så godt.

Jeg har fått alt for mye kaffe og er egentlig rimelig fresh til klokken 20 og være. Vi holder på å se en spennende danske serie som heter Bedrag - anbefales! Den skal vi igang med om litt.

Apropos bedrag og falskhet. Kjenner dere ikke den typen venner som bare er der for deg når ting "går dårlig"?

Den superstøttende venninne som er der for deg dag og natt når du har blitt dumpa av kjæresten eller noe annet forferdelig har skjedd.

Ikke måte på hvor mye hun stiller opp - men også den samme venninna som er sporløst forsvunnet når ting virkelig går godt i livet. Når du har funnet drømmeprinsen og lykken smiler på alle områder - da er hun borte.

Hvorfor, for hun da har hun så "vondt i rumpa" av sjalusi at hun knapt klarer å reise seg fra stolen, og hun vil ihvertfall ikke være del av din glede. Det gjør for "vondt".

Med mindre hun selv opfatter sin egen lykke som større, da kan hun være der "litt".

Herremin, jeg har hatt mange slike venninner opp gjennom årene. Nære venninner også, gjennom 20 år faktisk. Man har på en måte vært avhengig av den "omsorgen" de har gitt når livet har buttet mot, så man har oversett "ingen støtte" i lykkens tider.

Da har man kunne overleve allikevel. Men man skal støtte hverandre i lykkelige tider, vi "strekker oss" også der - det er ikke kun i motgang vi lærer!

Noen mennesker dyrker problemer, lager problemer hvis de ikke finner noen.

Pass deg for den type mennesker, du får kun problemer av dem.

Man kan kun endre seg selv, ikke andre ❤️

Dagens visdom. Smiler.

Har du en slik venn?


Liker

Kommentarer

fruensvilje
,
jeg har hatt forskjellige typer venninner jeg,nå har jeg venner men ingen nære venninner,mine beste døde i ung alder og den jeg trodde var nærast av alle var det vist ikke alikavel,sånn sett savner jeg ei jeg kunne delt gode og dårlige dager med,det blir mest her på bloggen jeg får den biten,skulle hatt alle mine fine bloggvenner i nærheten :=) fruensvilje.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Det var da trist å høre, at du har mistet noen så nære i ung alder. De er jo ikke så lett å finne de helt gode venninnene, og når man først finner dem så vil man ikke miste dem for alt i verden! Ja, man skulle hatt alle sine fine og gode bloggevenner tett på 🤗❤️nouw.com/norsketankeridanmark
Orkidedatter
,
Tro meg, jeg passer meg... det er noe som heter: »brent barn skyr ilden» og det uttrykket har jeg skjønt meningen med i voksen alder for å si det sånn.
Jeg likte dine visdomsord❤️Nok en gang treffer du meg i hjertet og jeg blir engasjert og inspirert, tusen takk🌹og det er veldig sant dette med å hatt bloggvennene tett på❤️DU, klem
orkidedatter.wordpress.com
norsketankeridanmark
,
God morgen ❤️ Jeg har det som deg, men det er vel sånn vi lærer da.. 🙈 LIVET altså!! Du og jeg 💕👌 Klem nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229