God ettermiddag 🌿

Vi fikk en liten lur, Tommi og meg - vel Tommi er fortsatt lur. Smiler. Jeg er er våken og jeg kunne ikke unngå å sette meg litt inn i den derre saken om Sophie Elise og Kristin. Egentlig så er jeg for gammel til dette, men jeg er ikke for gammel til å ta avstand fra mobbing. For dette gjør meg sur og irritert - og ja, jeg fikk høy puls.

Dette er jo jenter som er forbilder på hver sin måte. Men jeg får litt den følelsen av at "verden vil bedras", for det er mulig Sophie Elise har mange komplekser som hun også kommer til å ytre og ikke minst operere på, og noe av det er kanskje ikke så gjennomtenkt. Men - jeg tror ikke hun er et dårlig menneske. Hun fremstår sympatisk og empatisk og vil alle det beste, tror jeg. Jeg tror ikke hennes budsksp er at folk skal føle seg stygge og endre på sitt udseende. Men den som vil lete etter "feil" hos andre, vil selvfølgelig finne dette.

Kristin på den andre siden, hun er ikke min kopp te. Hun utstråler alt for mange pekefingre og har for meg fremstillet seg selv som en surpomp helt siden jeg så henne på Paradise for mange år siden. Det virker som hun leter etter feil på andre og går ut og direkte "mobber" folk som ønsker å endre på sitt utseende. Folk må da for faen meg få lov til å gjøre som de har lyst til, uansett hva det måtte være.

Vi søker de forbilder vi måtte ønske ut fra de verdier vi har fått som barn. Så hvis man gjør foreldreoppgaven som man skal, vil ikke barna ønske å fylle opp rumpe, lår og pupper hvis de er fornøyde med seg selv. Da vil de kanskje ha Sophie Elise som forbilde for de andre gode verdier hun har. For er det ikke det vi ønsker da, at folk skal bli sett for sitt indre!?

En ting er den som "uhensiktsmessig" kom til å gjøre eller si noe dumt, noe annet er den som bevisst høvler ned på et annet mennesket.. Det er mye verre, spør du meg.

Kristin lever av dette, blant annet.. Som jeg ser det. Hun skal jo også ha lesere. Verden må åpne øynene noen ganger.

Verdier og forbilder kommer innefra og i mange år er mamma den stor helten. Hvis du klarer å være den helten du skal være, kommer ikke barna dine til å vippes av pinnen over Sophie Elise og hennes operasjoner, men kanskje bare lytte til det hun er - et menneske.

Takk for meg 💛

Bildene er fra Google og pinterest

Liker

Kommentarer

Glafo
Glafo,
Støtter Kristin 100%
norsketankeridanmark
,
Det skal du jo ha lov til, men man må jo huske det ikke handler om å ta parti men budskabet og hvordan man håndterer sine meninger. nouw.com/norsketankeridanmark
vibeke
,
Synes egentlig ikke Kristin Gjelsvik henger ut Sophie Elise. Hun sier sin mening og dette er noe hun brenner for. Jeg har sans for Sophie Elise, men synes hun går langt over streken nå. Hun vet hun er forbilde for mange unge jenter og da fronte slike operasjoner synes jeg lite om. Man må jo kunne si ifra uten at folk skal trekke frem mobbekortet. Jeg trodde først innlegget om de "høye vikene" var en spøk! nouw.com/vibeke
norsketankeridanmark
,
Jo, men det er forskjell på hvem som sier hva og hva som blir sagt åpenbart. Kristin har jo gjort levebrød av å peke finger på de som ønsker være annerledes enn henne. Jeg ser sagtens helheten og pointen, jeg tror du misser min bare. Og det ene må ikke bli verre enn det andre. Det er ikke ok å henge ut folk heller. Man hadde jo kunne tatt dette seriøst hvis der ikke var en personlig agenda nouw.com/norsketankeridanmark
vibeke
,
Nei, forstår hva du mener, men er glad noen tør å utfordre Sophie Elise litt. nouw.com/vibeke
norsketankeridanmark
,
Jo. Men måten.. 🙄nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229