Kommentaren min ble slettet?!

God morgen fra en lite flatterende hage og en ikke såå trøtt Tonje ☕ Mere koffein er på vei og jeg vet hva jeg skal - skriv jobbsøknader. Eller, jeg har en "gull" søknad som jeg redigerer litt i hver gang. Søker jo stort sett innenfor det samme feltet.

Bildet er altså fra i går, jeg går ikke i samme tøy to tager i trekk. Ler litt, egentlig noe tull, men det gjør jeg ikke.

Jo, på Blogg.no skrev jeg et innlegg om hvilke fantastiske mennesker jeg har "møtt" der inne. Ingen "hat" beskjeder eller frekke kommentarer. Synes det er flott jeg, selv om dagens ungdom sikkert er litt mere utsatt.

Og så det samme her inne, nesten. Ironien i det hele, at plutselig "møter" man det her mennesket som vil fremstå som en antihater - ved faktisk å harselere med andres blogger for å fremme seg selv. Og et meget godt "voksent" menneske også. Slikt noe liker jeg ikke. Også selv om det er psykiatri eller ei, så skal folk vite det ikke er ok, på en pen måte. Det er den eneste måten man lærer på.

Så jeg skrev en kort beskjed med oppfording om å respektere alle = slettet!

Og det er ok. Men så har man gitt det et forsøk.

Nu vil jeg igang! Hva skal du i dag!?

💛

Liker

Kommentarer

Toivosdatter
Toivosdatter,
Liker ikke at ting blir slettet. Jeg skal ha samisk skole i dag. Men det er bare en time. Så skal jeg vaske hus, for vi drar i morgen tidlig klokken 0500 - gjesp. Ellers blir det butikken klokken 14 - 16. nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Liker jeg heller ikke! Åh 05 er gjesp ja og samisk skole er spennende 🐦 Du har planen klare så, fine deg! God dag!! nouw.com/norsketankeridanmark
BforB
BforB,
Viktig med respekt. Om det er blogg, ute i den virkelige verden eller annet. Vedkommende tålte tydeligvis ikke kommentaren din. En må kunne få si i fra på en ordentlig måte. Men kanskje du plantet et "frø". Du vet, frøet kan vokse til store trær 😊)).
I dag må jeg nok til pers med rydding....blææææ. Og så har jeg bedt ut sønnen min på middag.
bforb.blogg.no
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Heldige sønnen din 💕 Ja, så enig. Må være lov å si ifra på en ordentlig måte og jeg tenkte litt på det frøet der etterpå jeg også 🌱 😉 Jeg skal også rydde litt nå.. Blææ 💕nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229