Det var deilig å få jentene hjem igjen i går, og da var det selvfølgelig på sin plass å hygge litt før de skulle i seng. Tommi elsker å tulle og fjolle med dem, men han er også en som er en tydelig grensesetter.

Det er bare en ting som er så utrolig bra med Tommi (av mange), han vet utmerket godt "hvor sin plass" er. 

Han er den som aldri sier noe stygt om andre og han har stor respekt for at jentene har en biologisk far. Han blander seg ikke inn i hans ønsker for jentene, eller prøver å moralisere ham med å være bedrevidende. 

Tommi prøver ikke "leke" far for andre sine barn og han prøver ikke være ondskabsfull i sine handlinger overfor den biologiske far. Han prøver blot å være den beste stefar som han kan være, så jentene skal ha det så godt som mulig - som skilsmissebarn. 

Det finnes nok "steforeldre fra helvete". Det kommer i et innlegg for seg selv. Smiler. 

♥️

#parents #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #personligblogg #game #games 

Liker

Kommentarer

VeraxxLynn
,
Da har jentene det godt med både sin far og sin stefar, og det er viktig at de merker at det ikke er noe rivalisering mellom dem 🥰 Å ja, steforeldre fra h%#@$§ finnes det mange av 😳nouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
,
Det er så veldig viktig og jaa, alt for mange av den slagsen 😷😠😡🥵😰♥️nouw.com/norsketankeridanmark
annebe
,
Høres ut som Tommi gjør det på den "rette måten"..Det er jo bra..koselige bilder også <3 Klem fra Annebeannebe.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Takk og ja, han prøver alt han kan 😂♥️ Klem til Annebe nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229