Kattsjiit, fotbad og noe jeg ikke liker!

God formiddag 🌴

Jeg vasker huset i bunn, jeg blir sinnsykt av hunde og kattehår, så kan dere regne ut at det er noe jeg ikke liker. Jeg hater det, faktisk, ler. Og jeg som synes at jeg støvsuger gulvene og vasker dem nesten hver dag.. Det er ufattelig hvor mye de røyter, disse dyra.

Mellom slagene har jeg laget lapper til alle sammen og jentene har fått fotbad. Pixie har lest en bok for India imens det var hennes tur. De elsker det, både fotbad og bli lest til.

Og så var det kattsjiit og kattekassa da, det var ikke et hyggelig syn til morgenen. Og det hjalp heller ikke på at Ulla hadde vært hjelpsom og spist det hele. Og det var ikke med kniv og gaffel. Hjelp. Ler.

Nyt dagen 💛

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg har ikke direkte resignert til kattehårene, men de ligger nok litt lengre enn hos deg. Orker ikke å fly rundt med støvsuger og mopp hver eneste dag.... Kattedoen ja, den er aldri morsom å ta, spesielt ikke når det har blitt litt lite sand i doen.... Need i say more? Kos deg videre med lørdagen, klem fra meg og mine to hårballer 😉😺😺nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229