Så er modell - familien hjemme igjen. Ler. Det er altså ikke samme kjolen jeg har hatt på for 4 dag i trekk, men jeg kom nemlig hjem med to forskellige kjoler med nesten samme mønster sist helg. Hverken Tommi eller meg hadde lagt merke til det. Morsomt.

Så jo, byrået vil bruke oss som "modell - familie", så litt fotografering ble det på meg også i dag. Og begge jentene var de helt forelsket i - og min lekre mann selvfølgelig. Vi måtte le alle sammen da fotografen sa hun begynte å sikle da hun fikk fanget hans brystvorte på det ene bildet. Ler. Det var jo bare tull, men jeg tror hun sa 25 ganger at han var en fin mann - men balanserte det hele med at vi var en fin familie.

Nu må vi heller spise litt, hardt med fotoshoot.. Ikke for det, vi var en tur på Lagkagehuset/Bløtkakehuset etterpå og kosa oss.

🧡

#fotoshoot #malemodel #children #childmodelling #familygoals #inspiration #want #woman #weekend #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #bloggeneroppdatert #nouw

Liker

Kommentarer

SofiaLissmyr
,
Åh vilka underbara bilder, så himla roligt att fota sig! Är det nu modellkariaären börjar för er? 😉 Kram vännen 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
,
Hehe.. Vi må se og takk, smukke deg 🧡🌺 God søndag ⭐nouw.com/norsketankeridanmark
Orkidedatter
,
Herlig familie❤️orkidedatter.com
norsketankeridanmark
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229