Karma - finger'n peker på deg!

God aften, elsklinger og andre 🌱

Dansk håndball, ikke favoritten akkurat i dag. Det er over and out for danskene - hvis jeg har forstått det riktig. Dårlig karma, neppe. Men, hvem vet.

Mange støtter seg til karma'n - jeg også! Også de som aldri har hørt om hinduisme, buddhisme, jain- og sikhreligion og andre nyere religioner, som antar at ens handlinger i dette eller i tidligere liv bestemmer hva man gjenfødes som eller blir ramt av i ulykker (puh, lang setning).

Det som er litt morsom noen ganger er, at mange av "karma kommer og tar deg - gjengen", ikke ser og vurderer sine egne handlinger. Mange fatter ikke at når bilen går istykker, eller jobben er dritt - så burde man slutte å drite i eget reir, eller så har man vært litt for borderline i sist uke, for karma "står faktisk utenfor døra" og banker på.

Mulig man har skapt litt for mye dritt for andre og vært for hurtig til å dømme - når man egentlig burde peke karma - finger'n på seg selv.

Mange evner ikke reflekter over egne handlinger, mulig fordi det faktisk foreligger en liten borderline personlighetsforstyrrelse der, eller fordi de bare ikke orker å starte med seg selv. Det er så mye lettere å peke på andre.

🖤

#hair #hairdresser #new #woman #weekend #influencer #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #over40women #inspiration #training

Liker

Kommentarer

Kari
Kari,
Og noen ganger lurer jeg på om det er meningen at jeg ikke skal bo i huset mitt... Alt det elektriske ble ødelagt etter en trafoulykke for halvannet år siden, og nå har vi vannskade og de fleste gulv må skiftes ut... Er det noen der oppe som prøver å fortelle meg noe??? www.kariengesvik.no
livetmitt93
livetmitt93,
God morgen 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229