Taco - gjengen har akkurat vært på en liten shopping runde og jentene har fått noen greier de er helt fasinerte av.

Tonje blogger og Tommi lager, jah - taco! Det surrer jo fortsatt noen tanker i hodet mitt om hva jeg skal osv. med tanke på jobb. Jeg tror ihvertfall ikke jeg orker å være i psykiatrien mere, det var heller aldri intensjonen at jeg skulle jobbe der. Men gud bedre så mye jeg har lært.

Før trodde jeg at mennesker med diagnosen schizofreni var dypt dysfunksjonelle "amøber" uten tenner som snakket med slanger på veggen. Slik er det ikke. Denne diagnosen er så bred at man kunne nesten kalle den for "50 shades of schizofreni". Noen er meget velfungerende, andre ikke.

Men kan man bli frisk. Ja, man kan. Vi har en psykolog og behandler nede hos oss som er avdiagnotisert. Det er flere kriterier i det, men mener man skal ha vært symptomfri i 10 år etter startet behandling. Og det er ca. 15% som oppnår dette. Men det er mulig. Og det er jo faktisk litt oppløftende i dette diagnose - samfunnet. Kunne vært fantastisk hvis det begynte å gå den andre veien.

❤️

Liker

Kommentarer

lindajanssons - fashion
,
Taco är väl det bästa som finns 😅🙌lindajanssons.com
norsketankeridanmark
,
Jaa 🤸‍♀️👌nouw.com/norsketankeridanmark
Orkidedatter
,
Dette er super interessant, og ja, der er faktisk flere som du sier som blir avdiagonisert.
Jeg hadde mine tanker om dette jeg også før jeg jobba i psykiatrien, jeg måtte virkelig tenke om igjen... Kjempe interessant å jobbe i, men det blir ikke mer psykiatri på meg med turnus og greier... ikke mere barn i bhg eller skole heller... ferdig, såååå ferdig...
Lurer litt på om jeg egentlig må flytte til «last Alaskans» eller noe... nei, dette kan bli interessant fremover...
sender en god klem til skjønne deg❤️
orkidedatter.wordpress.com
norsketankeridanmark
,
Hehe.. Du e morsom og vi er veldig enige ❤️ Og ferdig, hvis det kan la seg gjøre selvfølgelig 🌺 Superklem fra henne i Danmark ✨nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229