God morgen!

Jeg har aldri i mitt liv opplevd en hund som snorker så mye?! Det er helt vanvittigt og det er nesten så det vibrerer i puta.. Mulig det er fordi Ulla er så underbitt at det bråker sånn, men stakkars lille venn kan jo ikke noe for det. Og Tommi vil ha hunden i soverommet.. Jah, så må jeg bare våkne tidlig av snorking.

Men, det var egentlig katta jeg ville skrive om. Katta, den er nemlig så rød i rumpa av å ha diaré, at jeg får helt vondt av ham. Så mye at jeg smurte ham med sink, vel bevitende om at deres ph sikker er annerledes..

Nu vet jeg ikke engang om man har ph i rumpa altså. Ok, jeg stopper det nå. Tanken var god, småbarnsmor som er vant til å smøre barnerumper. Og den får behandling av lege!

Nu er det ikke slik at Tommi er rød i rompa (eller hva vet jeg), men det er dårlig mage jeg egentlig referere til.. Kan det ikke være slik at dyr smitter mennesker med sine tarmbakterier? Mener å ha lest noe om det altså. For de to, ham og katta, "følges litt" med dårlig mage..

Vi er ellers snart på vei til Århus. Shoppefoten rykker allerede.. ❤️

Kan du ha en fin dag!

Liker

Kommentarer

annebe
,
Du får putte noen propper i øra..hjelper litt i alle fall 😊 Søte pusen...håper den blir kvitt diare og sår rumpe..stakkars 😊 Fine du og Tommi <3annebe.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Søteste deg 😘💕 Propper i ørene hjelper, god ide 😉 Ja, det er så synd for den - jeg har aldri sett en så sår rumpe før 😳 Klem til fineste deg!! ❤️nouw.com/norsketankeridanmark
Cecilie kristiansen
,
Uff må håpe magene til dem begge vlir bra igjen snart. Ikke godt å gå for lenge sånn. ceciliethereseblog.wordpress.com
norsketankeridanmark
,
Ja det må vi håpe 🙈🤞nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229