Hei, fine mennesker!

Vi har akkurat tatt litt sol og hentet jentene. De stresser nå av med YouTube og slim og mor sjekker bloggen. Tommi er i gang med å male en gammel tredør. Etterpå blir det suppe. Alltid godt med suppe når det er litt kaldt ute.

Men, til poenget. Kan det være klamydia? Nei det kan det ikke, men det er like så plagsomt og smittsomt - om ikke værre. Nemlig baksnakking på arbeidsplassen. Det kan være så drenerende og ødeleggende for ens hverdag, og det vet kun den som har blitt utsatt for det. Så "heldig" har jeg ikke vært, vel det har jeg nok - men det har ikke kommet meg for øret.

Ingen har sagt noe direkte til meg og det er vel derfor man kaller det for baksnakking også. Folk er så feige, folk lusker og hvisker i hjørnene og ingen tør ta utfordringen å si noe direkte. For det krever baller og ben i nesen.

Noe som krever enda mere baller og ben i nesen, er å være deltagende til å stoppe dette svineriet. Være den første som tar tak i det. Har du tenkt på det og tør du? Tør du være den som kaster ballen tilbake og sier:

- det er ikke noe okay det der, det vil jeg ikke høre på.

- hva mener du egentlig og kan du ikke si det direkte til den personen det gjelder.

- hva sier du egentlig om meg når jeg ikke er til stede?

Det er mange eksempler. Jeg har alt for mange ben i nesen, så mange jeg kunne dele ut av dem. Jeg skulle nok ta kampen, for den eneste måten å stoppe sladder på er faktisk å konfrontere "baksnakkerne".

Prøv det, jeg skal love det gir mestringsfølelse!

Liker

Kommentarer

frodith
,
Ganske typisk damearbeidsplasser. Rart hvor forskjellige kjønnene er der egentlig. Du, kommer ikke du opp på Bloglovin fra denne bloggen på nouw. Så deg ikke. MEN jeg har lagt deg til. frodith.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Ja, veldig så forskjellige menn og kvinner er der! Ok, takk for at du sier det - jeg må inn og kikke igjen jeg da, noe jeg ikke får til helt tydeligvis 🤔🙈😘nouw.com/norsketankeridanmark
Maria - To make each day count
Åh folk... Att de inte fattar att det förr eller senare kommer tillbaka till personen det handlar om... Heja dig! Stå på 😃 headoverheals.blogg.se
norsketankeridanmark
,
Takk for det, snille deg 😊 Jeg forstår det heller ikke.. God fredag til deg 💕nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229