Endelig hjemme, det har vært fart på meg i dag. Først, saksfordelingsmøte og så behandlermøte/oppstartsmøte og nu svømming.

Tirsdager er litt travle dager, så det er virkelig å stoppe opp og hvile litt.

Men jo, tilbake til overskriften. Jeg har det litt slik, at yoga - ekstremister og deres budskap - påtvinge andre deres ønskede indre harmoni, jammen, for noe bullshit. Det er ekstremt viktig å finne ro i seg selv og metoder for det, men jo mere ekstreme disse folka er i deres budskap jo mere "rotter på loftet" er det ofte. Hvis folk må kjempe så mye for å finne indre ro, og legge ut innlegg hver eneste dag om deres yoga og mindfullnes.. Jammen, hva er det de kjemper imot så tenker jeg?!

For meg blir dette som å ta på seg "flukt hatten", på lik linje med stoffer, cutting og spiseforstyrrelser. Man flytter fokus fra seg selv og tror man finner en indre ro som bare ikke finnes. Man finner bare den store og feite løgner/selvbedrag - hatten istedet for.

Fair play til folk som prøver hjelpe seg selv, men jo flere inspirasjonssitater noen mennnesker kommer med - jo mere bekymret blir jeg for dem ♥️

Peace out!

#inspirationalquotes #sitater

Liker

Kommentarer

livetmitt93
,
aldri prøvd yoga 😊nouw.com/livetmitt93
IP: 82.99.3.229