Jeg har dårlig samvittighet for noe. Og det har jeg. Mitt mellomnavn kunne faktisk være skamme seg, for det er jeg litt god til. Men det var værre før. Smiler.

Men, jeg sverger altså på den danske fersken, og den skal man ikke tulle med. Ok litt. Men - jeg er jo igang med å samarbeide med flere sponsorer. Noen bare engangs, kanskje, andre har jeg tegnet kontrakt med for et par måneder av gangen.

Og sannheten er, jeg ønsker å leve av bloggen på sikt. Ikke fordi jeg ikke elsker min jobb som behandler og skal slutte som det. Men, det har jeg vært i mange år og og jeg ønsker å leve litt annerledes. Mere frihet. Men jeg skammer meg litt over å fylle min blogg med samarbeid, men på den anden side så er det jo den eneste veien frem hvis jeg skal kunne leve av dette. Bare så dere vet det, så vil jeg ikke reklamere for noe som jeg ikke kan stå inne for. Det skal ikke være en pengemaskin og jeg aner jo faktisk ikke om det er 100 % mulig engang.

Men, det er lov å 100 % håpe.

♥️

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #choice #hunk #husbandandwife #ageperfect #inspiration #fashion #influencer #dansk

Liker

Kommentarer

minakanchan
,
Jeg synes ikke du skal skamme deg 😊 At du har lyst til å prøve noe nytt og annerledes er
lov, og når du vil tjene penger på bloggen er det jo forståelig at det vil komme flere blogginnlegg som inneholder reklame 😊 Jeg heier på deg jeg!
nouw.com/minakanchan
norsketankeridanmark
,
Du er så god og snill og tusen takk 🌵💛 Betyr så mye 💛nouw.com/norsketankeridanmark
frodith
,
Jeg tror det kommer an på hvordan man gjør disse reklame-innleggene. Noen er dørgende kjedelige. Og noen bloggere har BARE reklame nesten, da mister de fort meg som leser. Men skjønner at man må ha det om man skal kunne leve av det. Men hvis mav veier opp med NOK andre også, så går det jo greit 😃frodtih.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Enig med deg og godt det er forståelse der ute 💞🤗 snille mennekser 😘nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229