Gammel i gamet, ung i sindet og medium i kroppen. Vel, det skal jeg ikke holde foredrag om. Men jeg har vært til samtale med sjefen i dag - 2 timer, personalesamtale.

Jeg vet noe særlig om noe som de andre ikke vet såå mye om, så hun vil jeg skal holde et foredrag. Jeg vet ikke helt om jeg vil. Smiler. Men jeg har jo jobbet en del med overgrep, både offer og overgriper og den viten jeg sitter med ønsker hun jeg skal formidle til mine kjære kollegaer i kommunen hvor jeg arbeider.

Det er helt spesielt å jobbe med overgrep og det krever erfaring, åpne øyne og en helt særlig relasjon for tilgang. Sammensatt, spennende og kvalmende på samme tid. Ikke for alle, men når man er familiebehandler så skal man ha viten om dette.

Nå skal jeg vaske klær til ferien, tatta - gøy ♥️

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #influencer

Liker

Kommentarer

VeraxxLynn
,
Jeg tviler ikke et øyeblikk på at du fikser dette. Skummelt men samtidig spennende 🥰nouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
,
Du er så god og takk for at du tror på meg, for er ikke min Sterke side dette 🙈😘nouw.com/norsketankeridanmark
Vestfrøken
Vestfrøken,
Hold litt foredrag er også da!:-):-) Trenger ikke vare en time da, hehe. Viktig tema.
norsketankeridanmark
,
Veldig viktig og du er såå søt ♥️ Ønsker deg en god dag 😻nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229