God kveld til dere

Da er dagen ved å være ved dens ende. Vi rakk å trene før vi skulle hente jentene, og til og med å vaske litt. Dagene går så fort når man har barn i huset og plutselig før man vet det, så er dagen over.

Jeg synes ikke man har tid til så mye annet enn å være mamma og kone - så er både tiden og energien brukt opp. Det er jeg nok ikke alene om å synes?

Jeg har egentlig mange barndomsvenner, og jeg ser mange av dem finner tid og prioriterer vennene sine også. Men dette er jeg ikke så god til. Jeg har alltid vært typen som har best kunne forholde meg til en bestevenn, selv om jeg har hatt en stor omgangskrets.

Min aller beste venninne bor i Norge og vi snakker ukentlig sammen, henne kan jeg ikke unnvære. Og så har jeg et par gode venner i Danmark, men de ser jeg heller ikke så ofte. Jeg synes bare det er vanskelig å finne tid til det. Jeg burde nok prioritere annerledes og der gir meg faktisk tidevis dårlig samvittighet - også fordi jeg synes selv jeg er en "dårlig venn".

Jeg må tro det kommer en tid i livet hvor man har mere tid til seg selv, men for å være ærlig så er jeg også bare glad for å være sammen med familien min. Min mann, Tommi, er også min bestevenn og dekker mye av "venne - behovet". Vi gjør alt sammen, så det er nok også med til å gjøre at jeg har det fint nok med bare å være hjemme.

Kan være jeg er litt underlig og burde ta meg selv litt i nakken?!

Uansett, jentene har ihvertfall mange venner og elsker den tiden de kan bruke med vennene sine. Og Pixie er ekstremt glad i sin nye lue. Det er gøy, det er jo ikke alltid det mamma kjøper som faller i smak mere. Sånn er det når man begynner å bli stor!

Håper din dag har vært fin! Jeg er forøvrig veldig glad for den nye bloggplattformen!

Klem fra meg <3

Liker

Kommentarer

Vestfroken
,
Tror det er mange som idag som ik k e prioriterer venner så høyt når de har små barn osv. 😊 er vel ulike faser man har. Er ikke ofte med venninner jeg heller, og jeg har ikke barn. Men de fleste venninnene har. Og man er g j erne opptatt med hvert sittwww.vestfroken.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Ja du sier noe, det er forskjellige faser i livet og man er forskellige skrudd sammen - noen har større venne behov enn andre ❤️nouw.com/norsketankeridanmark
Orkidedatter
,
Wow, oi, litt usikker på om det er meg eller deg som blir beskrevet her eller skrevet om- ja, så like er vi, var nesten skremmende og lese.... men det var bare positivt❤️Men skvetter litt🦋uansett sånn er det og ja, livet består av ulike kapitler og nivåer og alle har sin sjarm på godt og vondt og det er en tid for alt. Jeg tenker jeg må gjøre livet for meg slik jeg får livskvalitet⭐️🦋 klem til deg, nydelige🌹orkidedatter.wordpress.com
norsketankeridanmark
,
God morgen, min fine venn 💕 Ja, oss to altså - vi har noen likheter som kan være helt skremmende, som du sier. Men ja, det er nok faser i liver og også det du nevner, man må gjøre seg selv glad - man kan ikke velge å være sosial for andres skyld heller.
Kan du og dine ha en deilig fredag ❤ Klem til nydelige deg
nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229