Jeg kan le hele veien til banken!!

Reklame/

Jeg elsker denne drakten! Jeg elsker fargen! Den er fra Pieces. Det er 25% på den nu, så den var ikke helt dyr, 300 kr for hele settet.

Jeg kjøpte forøvrig nye øreringer fra Pilgrim i dag også, og det er faktisk sjeldent jeg kjøper smykker. Disse var det litt indianer - preg over, så de var et 'must have'. Elsker indianer stil.

Og så yndlingsparfymen da, satt ned til 200 kr (!!).

Ok, overskriften.. Jo, jeg hadde mailkorrespondanse med en dame som skrev/påsto at jeg sikkert kunne le hele veien til banken, nu når bloggen gikk så godt..

Til det så kan jeg bare si at nei, det kan jeg ikke! Det er ikke bare bare å tjene penger på bloggen, selv om man tjener litt. Det er nok en stund til jeg kan le på vei til banken. Men jeg skal nok si ifra når det skjer.. Ler.

Det er faktisk ikke den eneste gangen jeg har fått spørsmål om dette. Så nei, jeg ler mange steder, men ikke på vei til banken.

♥️

#shopping #nouwblogger #nouw #blog #boots #influencer #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #personligblogg #bloggersdelight #woman #weekend #influencer #norsk #outdoor #spain #beach #summer #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #no

Liker

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Alltså jag är helt kär i färgen, så sjukt fin! En sån hade jag velat ha! 😍 massakramar ❤nouw.com/sofialissmyr
theresebraathen
theresebraathen,
Så fint settet var! Det var jo kjempe nydelig 😍nouw.com/theresebraathen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229