Jeg kan ikke leve uten shopping og...(gjetter du)?

Kuk - kuk...

Jah, det sier høna også (ihvertfall på dansk) - det er riktig det, og jeg sier kukkeli kukk og god morgen. Du trodde kanskje jeg jeg mente kuk du? Ler. At jeg ikke kan leve uten shopping og kuk?

Hør hør, hvis det var slik så kunne jeg da ihvertfall ikke si det høyt. Det må man ikke si høyt, og ihvertfall ikke skrive det! Tenk hvis noen kom til å lese det? At man faktisk er et seksuelt vesen som ikke synes livet skal foregå i sølibat. Jeg nevner ingen navn her, jeg sier det bare. Høna og jeg sier det. Ler.

Når sex - snakk kommer fra kvinner så blir det straks så mye værre og så mye frekkere. Mye mere ikke - forventet og mye mere gris. Og alt som mennesker ikke forventer, ja det ender de opp med å slikke på, eller spytte på. Og kvinners frekkhet skal helst "slikkes" i stillhet på soverommet. Hov, det var det igjen, seksuelt ladede gloser fra meg. Satans..

Jeg tuller bare med dere. Jeg kan selvfølgelig leve både uten kukkeli kuk og shopping hvis alt kom til alt. Det eneste jeg ikke kan leve uten er barna mine og meg selv. Resten er bare "ting" som kan "løses," kjøpes, erstattes og oppdrives. Nu snakker jeg ikke om sommerfugler i magen, for de er prisløse og ikke lette å hverken leve uten eller finne. Og noen ganger heller ikke så lett' å leve med.

Akkurat nå sitter jeg med en kopp koffein i hver hånd, nesten - kaffe og energidrikk kan jeg ikke helt leve uten, men hvis det ble aktuelt så kunne jeg jo, selvfølgelig.

Jentene og jeg legger planer for dagen og det kan se ut som vi skal bevege oss mot Aalborg. Akkurat nå er det bare lekkert å "slange seg" i sofaen foran flammene. Elsker simpelthen den stemning som det gir.

Ha en fortryllende dag, hvis du kan. Hvis ikke må du ha en så god dag som bare du kan.

Kyss fra Danmark 🌱🐔

#influencer #underwear #woman #weekend #influencer #inspiration #quote #bildeterfrapinterest #coronavirus

Liker

Kommentarer

Areera
Areera,

Ønsker deg å dine en fantastisk flott dag videre og sitter selv foran peisen og koser meg med kaffe. Goklæææm fra Are

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,

God morgen gode deg 🌱🙏 Tusen mange takk, nyt kaffen og dagen. God klem tilbake ❤️

nouw.com/norsketankeridanmark