Ja, sånn lyder altså overskriften og egentlig burde jeg nok sett litt trist ut på bildet og ikke som en frekkert i bukseseler. Men en par bukseseler kan altså piffe opp en hver stemning.

Men jo, da vi var på farta ut av døra i dag og hadde det litt travelt, så sto "unge" Tonje i bare et par bukser og bukseseler - hvilket Tommi syntes var litt ondskapsfullt da det ikke var noe tid til kos og kjærlighet. Men vi lo litt, det er sikkert. Dere fikk så "sports bh - versjonen" her da. Ler.

Men noe trist er, da vi kom ut fra svømmehallen hadde Tommi mistet sin giftering. Og vi har lett over alt. Og det var jo bare jentene som var i vannet, så der er den ikke. Men, det er ikke noe å gjøre noe med, men det føles litt rart for oss begge. Derfor skal vi inn til Aalborg og kikke på nye ringer i morgen. Men det blir liksom ikke helt det samme. Men slik er det jo, det kunne sikkert ha vært verre.. (mager trøst).

Har du mistet noe som betyr mye for deg?

💔

Liker

Kommentarer

mammatetheo
,
ånei! miste noe så verdi for begge to ! kan føles grusomt og kanskje litt irretert at manfolk kan miste, men så trist, kanskje den kommer til bakke hehe 😋nouw.com/mammatetheo
norsketankeridanmark
,
Hehe.. Menn 🙈💜 Neida.. Men ja, veldig rart og krysser fingre 🤞nouw.com/norsketankeridanmark
BforB
,
Tror du ikke tingen kan dukke opp?? I bilen, i klærne, noe i den duren?? Så klart er deg kjedelig å miste akkurat den ringen.
Joda, har mistet mye - pc’n jeg mistet i fjor sommer vet jeg nok ikke konsekvensene av ennå. I går kjørte jeg fra bankkortet mitt i Tronfheim, oppdaget det på butikk 1,5 time unna. Men kortet får jeg igjen - så det var bare kjedelig avglemming. Ha en fin dag der jeg håper «en gyllen» ring dukker opp 😊)).
bforb.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Så har du også prøvd å miste ting av betydning.. Det er så surt, virkelig 🙄 Men heldigvis får du kortet igen! Ja, vi kan håpe ringen dukker opp, men vi kikket alle steder.. Tror vi ihvertfall ❤️🙈nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229