Jeg fikk hovedrollen!!

Tidlig fri etter mye skrivearbeid og en times massage. I love it! Nu skal Tommi og jeg hente jentene og så vet vi ikke helt hva vi skal igang med. Men noen småplaner har vi da.

Men jo, jeg fikk hovedrollen - fikk du? Ja du gjorde, for vi alle har hovedrollen i eget liv. Vær superstjerne i eget liv, som jeg pleier å si. Gjør som det passer deg, med tunga bent i munnen selvfølgelig.

Du skal ikke vente på en anledning, du skal skape den - det har jeg levd etter i mange år. Du skal ikke sitte på gjerdet og vente på at forholdet blir bedre, du skal yte max selv, og hvis det ikke virker og du er ulykkelig - så skal du da vel videre.

Livet er for kort til å være trist og lei og nyte kun de få gode øyeblikkene, for alt i alt så er det få av dem. Sett i en større kontekst.

Hver dag skal være lørdag for meg, jeg venter ikke på at ting skal ordne seg , jeg ordner dem. Og kan jeg ikke ordne dem, så finner jeg en annen vei.

Jeg baner meg en annen vei, om det er nødvendig også, for jeg nekter å la livet gjøre meg deperimert. Det blir ikke bedre av alle de diagnosene folk får serveret på sølvfat heller, situationene er som de er!

Kognitiv terapi vil endre på noe, piller vil redusere hengemunnen - men varige endringer, de må du lage selv. Du har hovedrollen, ta lederskap!

#tattoo #weekend #danish #nouwblogger #influenser #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #DIY #fit #muscle #body #author #book

Liker

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min <3 Åh alltså jag älskar verkligen dina outfits, du klär dig alltid så galet snyggt. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Sofia ♥️ ♥️ ♥️ nouw.com/norsketankeridanmark
vestfrøken
vestfrøken,
Tøft antrekk <3 Ja, bra å ha hovedrolle i eget liv.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229