India har bein i nesen, som mamma'n sin. Hun skulle ikke ha noe på hodet under konserten, og slik ble det. Ikke for det, hvis jeg syntes det var viktig - så kom hun til det. Men jeg syntes det var viktigere hun var komfortabel. Ikke sikkert jeg ville hatt noen av de "hattene" der på hodet heller.

Vel, uansett - beste arrangement skolen har hatt så langt. Og rock konsert for store og små helt til sist.

Men jo, på jobb forleden dag kom en veldig søt kollega inn på mitt kontor og spurte rett fra levra "om det var ekte vare"?

Jeg kikket på den nye t shirten min, men hun mente selvfølgelig om jeg hadde silikonbryster.. Jeg ble litt paff, og jeg har jo ikke det. Men det er akkurat det, det er så lekkert når folk bare spør løs! Elsker det!

♥️

#silikon #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #rock #konsert #concert #school #kids #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #choice #inspiration

Liker

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Fantastisk! Og for en nydelig kompliment, det skal du ta med deg 😉
norsketankeridanmark
,
Hihi.. Ja, ikke sant 😍😂 Du.. 😉nouw.com/norsketankeridanmark
VeraxxLynn
,
Så hyggelig å få komplimenter for kroppen, at andre ser at man/du ser flott ut 😊 Ingenting er bedre enn at man oppdratt barna til å tenkemselv, og ha en egen vilje 😉nouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
,
Enig og enig ♥️ Deilig med gode ord fra andre.. Og ikke minst barn som har egen vilje 😗😉nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229