God morgen, fine mennesker 🍍

Da er det fredag - igjen. Jeg synes ukene går så utrolig fort, men det er jeg nok ikke alene om å synes. Og det er livet som går jo. Litt rart å tenke på noen ganger.

Tidligere denne uka fikk jeg et spørsmål fra en mor, som jeg ikke hadde forventet. Hun spurte nemlig om jeg hadde lyst til å tatovere henne? Og det var jeg slettes ikke forberedt på. Hun hadde sett jeg hadde tatoveret Tommi - og det har jeg jo. Men jeg har ikke gjort det på noen måneder nå, og hadde heller ikke tenkt på det å tatovere på en stund. Men jo, jeg har da øvet i et års tid, og vel så det. Jeg har snart tatoveret hele hans lår, men det er vanskelig og jeg synes slettes ikke jeg er kompetent nok til å tatovere noen andre. Det tør jeg ikke, ennå.. Tror jeg. Smiler. Men synes det var søtt hun spurte og kanske en dag blir jeg god nok til det. Men det skal mere øving til.

Men kanskje en gang i fremtiden blir jeg god nok. Vi får se.

Har du noen gode planer for helga?

Morgenklem fra meg 🧡

Liker

Kommentarer

Toivosdatter
,
God morgen du 😊 Jasså tatovere. Ha på gode briller, så du skriver rett , humrer litt her jeg sitter.... Jeg hadde tenkt å få en tatovering da jeg ble 30 år og en piercing i navelen da jeg ble 40. Så ble jeg 30 og utsatte det til jeg ble 40, og piercing i navelen til jeg var 50.
Det ble jo ingenting av noe av det. Spesielt ikke piercingen i navelen da jeg var 50, for den maven som en gang var flat som en planke var jo slettes ikke det da jeg passerte 48..... 😃 (Ler så jeg skriker her nå)

I kveld skal jeg i 60 års lag (ja vi er blitt så gamle - min mann har bare 4 år igjen til 70), i morgen skal jeg hente en hund som jeg skal ha passe for en venninne til hun er ferdig med studiene. Det er en norsk buhund.
nouw.com/toivosdatter
norsketankeridanmark
,
God ettermiddag 🍍 Ja, man må holde tunga beint i munnen 🙊 hehe.. Ja tiden og magen endrer seg, som resten her i livet. Jeg humrer litt også, for du e så "likandes" som vi sier på trøndersk. Har sansen for deg altså.
Ja, din mann er snart 70 sier du, er det ikke rart så fort livet går. . Føler jeg må stoppe opp og merke etter hele tiden jeg 🐟
Kos dere så mye i kveld og ikke minst med hunde"besøk" ❤️
nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
,
Så herlig bilde! 😃 Nei her ble planene noen helt andre enn hva de skulle idag faktisk! Så er litt usikker på hva som kommer til å skje idag! 😊 men får vel kanskje ta ting litt på sparket! 😃 nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Ja, noen ganger blir det endring i planene. Håper du får en god lørdag uansett 💛 klem nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229