Jeg er så lei av trynet ditt!

Buenas dias 🌿

Det er sikker mange som er lei av trynet mitt også, og det er helt forståelig. Altså, jeg blir lei av trynet mitt en gang i mellom og vi er faktisk bare mennesker.

Noen tryner kan man ikke unngå, men man kan gjøre ting for å unngå dem. Slette dem fra ens feed eller hva det nu måtte være.

Jeg skal være ærlig og si at det er et tryne som dukker opp på hovedsiden til bloggen, som jeg blir litt lei av. Mest fordi hun er så irriterende tosidig, har en slankeblogg som er bare svada, for det funker ikke. For noen. Ikke for henne selv engang. Og så slutter hun å blogge. Og så starter hun opp igjen, men samme greia.

Det er ikke til å unngå å bli nei av andres tryner, det kommer vi ikke utenom. Og det er helt greit, men skal bare tillate seg å være lei - i kort tid - hvis ikke går det ut over en selv.

Ha en superfin søndag ♥️

#face #selfie #nouwblogger #influencer #norsk #choice #nouwblogger #influencer #inspiration #instagram #dansk #ageperfect #agepositive #mamma #sun #sunday #weekend #danish

Liker

Kommentarer

Vestfrøken
Vestfrøken,
Du må nok ha meg som leser litt til ja, for må nesten smile av det smilende ansiktet ditt:-) Men selvfølgelig kan noen bloggere bli litt mye, spesielt de man ikke velger å følge selv men likevel man er oppdatert om aøle innlegg til på blogg.no
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
I know og takk det samme, smukke deg ♥️nouw.com/norsketankeridanmark
hmls
hmls,
du er så vakker <3nouw.com/hmls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229