Jeg er bedre enn dere

Hvor mange mennesker ligger ikke og fiser i egen sofa, snakker nedlatende om de i fjernsynet og fordømmer og baktaler sine bedritne kollegaene til sin kjære?!

Hvor mange mennesker oppfører seg ikke som frittalende idioter i trygge og kjente omgivelser, men peker lange fingre av andre folk som ter seg "annerledes" når man er på "ukjent farvann"?!

Hvor mange mennesker fantaserer ikke om å tørre å si tingene som de er, tørre å være seg selv 100%, men allikevel dømmer de som faktisk er og gjør det?!

Det er mange det. Mange flere enn du tror.

Folk liker å tro at de er bedre enn andre. Folk tar en maske på når de går ut av døra om morgenen, og de oppfører seg som "man skal". Så dømmer de mennesker de møter på veien, som de faktisk kan identifisere seg med om kvelden, når de er ferdig på jobb og er landet i fise - sofaen igjen.

Vær den du er - alltid. Og helst den beste versjonen av deg selv. Ikke døm andre for egen skjult adferd, det blir litt sjelebedrag.

♥️

#soul #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #therapy #therapist #over40women #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman

Liker

Kommentarer

mammatetheo
mammatetheo,
Døds bra innlegg 😃 stå på, wow jeg likte buksen din utrolig godt 😊nouw.com/mammatetheo
IselinMarlen
IselinMarlen,
Den masken er så fort å ta på ! Skulle virkelig ønske at flere turte å gå ut døren som seg selv, da hadde det nok ikke vært like mye sjalusi (ja, eller drittsnakk). nouw.com/iselinmarlen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229