Jeg er 95% perfekt!

God formiddag 🌿

Vi har spist lunsj, og gjengen jeg jobber med har fått varm leverpostei med sylteakurker. Jeg fikk gåsehud bare av lukten. Ler.

Altså, man skal jo ikke tro man er noe i dagens samfunn. Men jeg har alltid trodd på jeg selv, for jeg har nærmest kun hatt meg selv å stole på. Og sparre med. Evaluere med. Og jeg liker meg. 

For mange år siden fikk jeg dårlig samvittighet fordi jeg syntes at jeg selv var fin. Det får jeg ikke mere.

Det er jo ikke på en kvalm måte og det er jo ikke (forhåbentligvis) til sjenanse for andre. Men jeg har alltid etterstrebet å være den beste versjonen av meg selv. Å løse alle de utfordringer jeg har møtt på veien og ikke minst oppretholde en god helse, både innvendig og utvendig. For det har gjort meg glad og det har kun vært ​meg som har kunnet gjøre det "for meg". 

Da jeg ble mamma var det enormt viktig for meg å lese og sette meg inn i hva det ville si å være mamma. Selv om jeg er pedagog er man jo ikke ekspert på alle områder, men når det gjelder å være mamma - der er jeg faen meg god. Jeg er ikke helt perfekt, og det skal man ikke være. For man skal også "lære" barna at man bare er et menneske og man skal også lære av sine feil og utfordringer. Det er så viktig.

Så lenge de er trygge og får kjærlighet, så kommer man langt.

Og de skal også lære å føle seg fine, men det kommer innenfra - og det er der jeg fyller på dem med redskaper, til selv å finne lykke og selvtillit.

♥️

#mamma #sun #woman #weekend #influencer #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #mallorca #ageperfect #inspiration #dansk #shopping #copenhagen #fashion #family #kids #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband 

Liker

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Skönt att sola lite =Dnouw.com/sweetwords
Busdriver
Busdriver,
Jævli synd det er så få av oss... 🤪😂😂😂🤙nouw.com/busdriver
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229