God morgen 🌵

"Livet på bar" - her er et bilde av unge Tonje. 27 år gammel og bartender. Det var da litt artig å leve livet, helt uten forpliktelser og veldig mange morgener over toalettskålen. Ler. Ja, vi drakk litt hver dag. Var slettes ikke full, men "when in Rome", du vet.. De drikker som svamper I Spania. Kulturen er slik. De får vin og drinker til morgen, middag og aften. Det er ikke meg!

Man er "forpliktet" til å ta en shot eller to med sine kunder, med å ta den helt ut - det var ikke så ofte vi orket det. Man blir litt "metta" av det der livet og jeg liker faktisk ikke å være full. Jeg behøver ikke være full, gjør de samme dumme tingene uten alkohol. Smiler. 

Men her var jeg altså, på baren med mine norske venninner. Selveste 17 mai. Ble nok noen drinker den dagen, hvis jeg ikke husker feil.. 

Har du noen ville planer for dagen? 

❤️

Liker

Kommentarer

Hanne
Hanne ,
😂😂 det var engang..
norsketankeridanmark
,
Det var en gang, vettu 😂😂nouw.com/norsketankeridanmark
Orkidedatter
,
Men i alle dager, tidenes tann virker ikke på deg.. vakre og skjønne Tonje❤️En herlig tid, så befriende og gøy og bare være egentlig. Artig at du deler, fantastisk❤️«En skal ikke angre på noe som fikk deg til å smile en gang»... jeg tenker du smiler jeg😘klem til herlige deg🦋orkidedatter.wordpress.com
norsketankeridanmark
,
Søta og alt for snill med Tonje - takk!!! 😘💕 Angrer ikke på noe for vet jeg hadde gjort det hele om igjen 🙈 Klem til beste deg 💛nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229