Ja, barna får energidrikk!!

Sjallom 🌱

Migrenen henger litt som et tungt slør over hodet ennå, men jeg har fått multiple massager, så det skal nok gå. Tommi altså.

Jeg har vært til samtale i skolen med India i dag, det er jo noe man skal en gang i mellom og selvfølgelig er den lille pike dyktig. Og glad. Og elsker å leke. Hun minner så utrolig mye om meg selv, India mi. Det gjør de forøvrig begge to, på hver sin måte. Men det er det jo naturlige årsaker til. Smiler.

Klart får barna energidrikk, de begynner jo å bli store (!?).

Ikke mine ord selvfølgelig, men noen jeg snakket med den anden dag. Hennes barn var på alder med mine, men hun var tydeligvis ikke klar over hva den elskede energidrikken inneholder. Hun trodde det var litt som brus med futt i.. Og det kan man jo også kalle det. Ler. Jeg tror ikke hennes barn får mere energidrikk fra nu av, det er virkelig ikke godt for dem - på mange og ingen måter!

❤️

#burn #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #bloggerstribe #bloggers #bbloggers #influencer #personligblogg

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Vestfrøken
Vestfrøken,
Ville så absolutt ikke gitt barn energidrikk nei..:-)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229