Hvorfor var Tommi spent i dag?

Mor her har bakt boller, Tommi har laget jentenes yndlingsmat - frikadeller/kjøttkaker og vi har sett serie. Ok, de har spist en is og vi har tent stearinlys. Nu er de "puttet", som vi sier på dansk og det gjenstår litt praktiske ting før vi kan ta natta.

Tommi har ventet spent på denne dagen, og hvorfor har han det? Vel, vi har flyttet inn i et hus uten brenneovn - og det ene kriteriet han hadde til å flytte inn i nytt hus var akkurat dette - ovn.

Og i dag kom feieren for å sjekke om det faktisk var praktisk mulig å sette inn en ovn.

Vel, det er ikke bare "sånn" og så enkelt, og det er også en hel del dyrere enn først antatt. Men, vi har en fantastisk utleier som har lovet oss dette og det kan faktisk la seg gjøre. Men, det blir noe dyrt. Ikke bare litt faktisk og det er flere ting som skal rokkeres litt om på. Men vi er alle løsningsorienterte og det kommer til å skje. Men jeg er glad vi ikke skal betale for det selv.

Strømmen er dyr i Danmark, så det hjelper en hel del på regningen at vi får satt inn en ovn. Og det er jo logisk.

Så, nå kan mørketiden bare komme an.

Nattaklem fra meg ♥️

#husbandandwife #ageperfect #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #inspiration #instagram #dansk #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #no #inspiration

Liker

Kommentarer

BforB
BforB,
Ovn er godt å ha i et hus, vedovn. Og så gir det mye mer hyggelig bare elektrisk varme. Bra det blir satt inn <3.bforb.blogg.no
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Enig og definitivt ja. Så hyggelig!! og Tommi kan ikke leve uten 😂♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229