God morgen der ute ❄️

Vi har sne, kaffe, YouTube og lekende katter. Litt trøtt er jeg da, ble vekket 06 - så var det bare å stå opp.

Jeg er igang med å vaske klær og jentene gleder seg til senere i dag - vi skal noe de elsker..

Snart skal mor i dusjen også, og da skal jeg passe på at kulepennen er med. Hvorfor? Det er mitt "kreative - sted", har jeg funnet ut av. Kanskje det har noe med at vannet treffer hodet, ikke vet jeg. Jeg vet at musikk gjør oss kreative, men usikker med vann.

Altså, pennen er ikke med inn i dusjen, men ligger utenfor.. Jeg får så mange gode ideer til blogginnlegg der, og får jeg de ikke skrevet de ned så har jeg glemt de fleste etterpå.

Drømte forøvrig jeg kysset med Bruce/Caitlyn Jenner i natt (🤢) - "tikka ha" en drømmetydebok.. Eller, kanskje ikke.

Drømmer du mye rart?


Liker

Kommentarer

BforB
,
Ha, ha, for en drøm. Penn i dusjen ja-, men du må tørke deg før ideene noteres.... For oftest har jeg ikke noe å skrive på når de gode ideene dukker opp. Ofte når jeg kjører bil, det er helt håpløst 😊))).
Det er så mange folk i drømmene mine. Og er for noen netter siden argumente jeg på engelsk til en hel gruppe mennesker, ha, ha... Ha en fin lørdag <3.
bforb.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Haha.. Det har jeg ikke prøvet i drømme ennå.. Men jeg har også hatt en "greie" med Michael Jackson en gang.. Haha.. Uff, når hjernen er "alene" altså 🙈❤️
Og - ikke alltid jeg når å tørke meg før ting skal skrives ned nei 😂🚿
nouw.com/norsketankeridanmark
ArielC
,
Haha jeg kjenner meg så igjen! Jeg er akkurat likedan, kommer ALLTID på så mye i dusjen, så jeg må alltid ha enten en penn eller mobilen innen rekkevidde 😂😂nouw.com/arielc
norsketankeridanmark
,
Åh... Haha.. Herlig, ikke bare meg som er en tenkende "bader" - arti' 😉🚿nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229